Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής για το Steam Controller

*
Αρχικά η Valve αποφάσισε να σκοτώσει κυριολεκτικά την τιμή του Steam Controller, το οποίο όσοι πρόλαβαν το προμηθεύτηκαν πληρώνοντας μόλις πέντε δολάρια. Μέσα σε μόλις δυο μέρες πουλήθηκαν όλα και όποιος πρόλαβε, πρόλαβε κυριολεκτικά. Η Valve ανακοίνωσε οτι δεν πρόκειται να συνεχίσει να κατασκευάζει το εν λόγω controller, οπότε όσοι το ήθελαν αλλά δεν μπόρεσαν να το προμηθευτούν, θα πρέπει να το ξεχάσουν οριστικά. Λογικά η Valve έχει επικεντρωθεί στην δημιουργία VR headsets.

Το Steam Controller λανσαρίστηκε το 2013. ως συνοδευτικό περιφερειακό των Steam Machines, που ποτέ δεν κατόρθωσαν να εδραιωθούν στη αγορά. Είναι ένα από τα πλέον customizable gamepads που δημιουργήθηκαν ποτέ και μάλιστα με ακρίβεια που πλησιάζει αυτή ενός mouse.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*